musieliśmy lepiej się ukorzenić
nie za blisko
wetknięte na szczęście
w jesiennych cofkach sadzonki ryżu
prawo lewo dziargane
jak w zakazanym swetrze od matki
i twojej dzielnicy żeby nie spalić
mleka mgły w której
czas czeka na sprawdzenie