Literatura

ukatrupić (wiersz)

abc

jakie to ciekawe

nie chce umierać ścierwo

wije się jak piskorz

interesujący obrazek

bezwartościowego bytu

myślącego białka

co chce wykpić się śmierci

nogami i rękoma zapiera

a pętla się zaciska

coraz bardziej

 

myślał naiwniak

że uratują go obrazki

sprzedawane

na ulicy czy allegro

a przecież wybraliśmy

dużo wcześniej kto ma

być doceniony

a kto odrzucony

 


fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 4 listopada 2017 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca