czy aby tylko artyści

Ata

 

wszyscy wyglądają dziś tak samo 
ekscentrycy nabrzmiali buntem
z fryzurami ala punk 
mentalnością rock&roll

uwolnione z wszelkich ram dłonie
tańczą w delirycznym spazmie 
ala danse macabre

 

Ata
Ata
Wiersz · 4 listopada 2017
anonim
  • gaj
    nie wszyscy są tacy
    którzy chcą
    wyglądać tak samo
    sformatowani

    · Zgłoś · 7 lat
  • Mithril
    ...rzecz punktu siedzenia, a rock&roll(?)
    to najlepsze, co przytrafiło się homo sapiensom

    · Zgłoś · 7 lat
  • Ata
    dziękuję za wgląd

    · Zgłoś · 7 lat
  • Arian
    tak,homo sapiens nie potrzebuje rockndrolla, buntu na pokaz

    · Zgłoś · 6 lat