spotkanie

Yaro

nad morzem

skrzyżowały się  spojrzenia

 

sypki piasek na stopach

 

mewy krzyczą coś 

w uszach cały czas

 

pachniałaś poranną bryzą

 

nocą ognisko 

tanie wino 

 

 tak blisko naszych snów

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 3 głosy
Yaro
Yaro
Wiersz · 5 listopada 2017
anonim
  • Yaro
    dziękuję za odwiedziny:-)

    · Zgłoś · 6 lat temu
  • bogna
    Zwiewne to i blisko snów , dobrych snów . Serdeczności

    · Zgłoś · 6 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    jest klimat
    jest metafora
    jest poezja
    szkoda,że tak szybko się kończy

    · Zgłoś · 6 lat temu