podwórkowiec drugi

witka

 

odziomek

po pilarzach medycyny

zachował funkcję drenażu rzeczywistości
 

zielononóżka

wysiedziała jedną pewność

która jej nigdy nie była aż tak potrzebna

 

jak przysposobienie skrzydeł

do grzebania

 

 

Oceń ten tekst
witka
witka
Wiersz · 5 listopada 2017
anonim