supozycja

Jacek JacoM Michalski

niepokój i ręce

splatają ziemię

pod paznokciami

 

nie da się uciec  

zapowiedź nocy i piasku

pstrzy zmierzch czerwienią

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 5 listopada 2017
anonim