od niechcenia

Grzesiek z nick-ąd

 

Dzwoń kiedy tylko się pomylisz

porozmawiamy nie na temat

by nie pamiętać ani chwili

bo przecież nas właściwie nie ma

 

Pisz do mnie kiedy tylko zechcesz

o tym jak piękna jest nie miłość

o tym jak bardzo i nic więcej

bo przecież wcale nas nie było

 

myśl o mnie kiedy tylko zaśniesz

naga napita i naprędce

o tym jak rankiem słońce zgaśnie

bo przecież nigdy nas nie będzie

 

 

Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz · 7 listopada 2017
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    jestem robotem i mam romans z kotem
    nie wiem, czy to melisa, którą właśnie popijam, czy ziąb lodówki, ale wiersz mnie bardzo rozgrzał.
    mój śliczny wierszyczek.
    Mój ci on!

    · Zgłoś · 7 lat