Ostatni raz spotkałem Cię
zbyt ciemno wtedy na miłość
życzyłem Ci wszystkiego
co najlepszym lekarstwem na żal.
Pamiętałaś że nasz ostatni dzień
stał się światłem
dla tych co zawsze stoją gdzieś daleko
ulepieni czasem uśmiechu i goryczy.
Dowiedziałem się że więcej nie mogę Ci dać
nieważne
kiedy szukając słów
odbijają się ścianami
w korytarze cierni.
W naszej duszy są miejsca
gdzie los nie jest łaskawy
woli być kompletnie sam
zaprzeczyć miłości.