kiedy przyświeci myśl
że tak naprawdę w życiu
nie osiągnąłeś nic
że tak naprawdę w życiu
nie osiągnąłeś nic
prócz próżności
paru złotych
niechcianych kobiet
gdy aniołowie
przed próg Boga
poprowadzą cię
przed próg Boga
poprowadzą cię
nie wystarczą łzy by przyznać rację że
poświęciłeś życie na sprawy błahe
poświęciłeś życie na sprawy błahe
niewarte
trwale
zapominając o Bogu
zapominając o Bogu
zapomniałeś o sobie