Ostatnie słowa

Robercik

To były ostatnie słowa
Wykrzyczane w złości cichej,
Skrywanej tak długo
W zakamarkach umysłu

To były ostatnie słowa
Dzielące swa światy
Podobne, lecz zarazem
Tak odmienne

To były ostatnie słowa
Istniejące między nami
Robercik
Robercik
Wiersz · 11 marca 2000
anonim