nie święci ludzi lepią

Grzesiek z nick-ąd

Piszę do Ciebie 
święty Podobno Mikołaju 
w imieniu mojego małego synka, 
który przestał wierzyć, że
Potrafisz coś zmienić
Rozdając kolejki i czekoladę
Wtedy gdy on czeka

Na tatę

Jeśli nie możesz
Niczego naprawić
Proszę
Nikogo więcej już

nie zepsuj

Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz · 13 listopada 2017
anonim