* * *

Helena Kłosińska

Nic już nie dziwi i nie cieszy 
jak kiedyś
Nie śmiejesz się gdy widzisz
tamtych ludzi twarze
Nie cieszysz się że żyjesz
Kłamiesz.

Helena Kłosińska
Helena Kłosińska
Wiersz · 14 listopada 2017
anonim