oszołomienie

Jacek JacoM Michalski

na sklejonych prześcieradłach

bywacie tyko przyjaciółmi

skazani wyłącznie na siebie

tak bardzo chcecie kogoś innego

niezmiennie wspólni osobno

jak heroina z makowcem

 

wszystkie kreski i strzykawki

skutkują rzucanym na ścianę

kalejdoskopem kolorów

przez zasłonięte okna

topionym w ciemności

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 16 listopada 2017
anonim