Literatura

List Do Nieznajomego 15.11.2017 (wiersz)

DayDreamer

To był ostatni raz

Obiecuję Tobie tak

Choćby walił się świat

Wabił śpiew gwiazd

Wyciągał dłonie wieczny czas

Ja Tobie spokój dam

 

Zapomnienie

Odkupienie

Każdy list

Wieczny skrypt

Pisany wspak

Tak miało się stać

 

Pisany wierszem

Moim powietrzem

Łzą ostatnią

Dumnie wytartą

Znikając w tłumie

Niedokończonych spraw

 

Nie otwarty

Rozmyślnie pominięty

Zamknięty czas

Beznadziejny stan

Drążący skały

Serca wiary

 

Pożegnam Cię

Śmiejąc się

Pamiętając Cię

Nieskończenie

Dziękując Ci

Za zrozumienie

 

Pewność siebie

Szaleństwa cienie

Opowieści bez końca

Marzeń do słońca

Podróży do gwiazd

Gdzie nie istniał czas

 

Za inteligencję

Ponadczasowe uniesienie

Magiczne noce

Dające moce

Podobieństwa smak

Przeznaczenia znak

 

Pomocne rady

Palące ślady

Gorzkie słowa

Pełne ignorancji

Zniecierpliwienie

Porzucenie

 

Odrzucenie

Serce pęknięte

Zawiedzenie

Zabrane nadzieje

Wytchnienie

Dające odprężenie

 

Porzucam Cię

Nieznajomy w tle

Nie chcę już

Motyli mieć

Widzieć lód

Twoich słów

 

Ostatnie tchnienie

Pożegnalne brzmienie

Kosmiczny czas

Astrologii smak

Zostanie ze mną

Niczym hardcorowy track

 

Powodując hipnozę

Bezwolny stan

Spoglądając do gwiazd

Gdzie Andromedy świeci blask


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 16 listopada 2017 (historia)

Inne teksty autora


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca