Podziwiam Cię
Za mądre słowa
Za rady pełne słońca
Podziwiam Cię
Za życie przeżyte
Za marzenia odkryte
Podziwiam Cię
Za słowa ukryte
Za szalone chwilę
Podziwiam Cię
Za myśli wyryte
Za pragnienia odczute
Podziwiam Cię
Za to kim jesteś
Za bogate wnętrze
Podziwiam Cię
Za to że żyjesz
Za góry zdobyte
Podziwiam Cię
Za te krótkie chwile
Za szczęścia motyle
Podziwiam Cię
Za to że byłeś
Za to że żyjesz moim życiem!