*** zapakowałem słowa / w kufer ciszy

Wiesław Janusz Mikulski


                *
            *      *

zapakowałem słowa
w kufer ciszy

a one wyleciały
skrzydłami nieba

i rozsiadły się na snach
i gwiazdach …




 

 

Wiesław Janusz Mikulski
Wiesław Janusz Mikulski
Wiersz · 17 listopada 2017
anonim