ciacho

Yaro

dawno temu
stało się 
co miało stać 

 

moje serce się zakochało

 
mówiąc ale ciastko

po latach się okazało  
wredne babsko

 

teraz sam 
nie wytrzymałem 
pogrzebałem związek

koło sklepu zamarzam 


czuć żulem
pachnę jak całe miasto

 

ciacho wozi się mercem 
z naiwnym kolesiem

Yaro
Yaro
Wiersz · 19 listopada 2017
anonim