o matko Miczurina

witka

 

niezbadane są

szlaki metaboliczne

 

ucząc się łączenia morałów

z autorami bajek

 

dostrzegam nadpodaż

gruszek na wierzbie

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 2 głosy
witka
witka
Wiersz · 20 listopada 2017
anonim