wczorajsza diagnoza
zabolała bardziej niż zwykle
speszony wyszedłem
przypomniało mi się wszystko...
łzy, których nie znałem nigdy wcześniej
podróżna torba
dobre słowo portiera
„ dzień dobry, w czym panu pomóc”?
na szpitalnym stoliku
ktoś w pośpiechu zostawił obrazek z napisem
„Przyjdę i uzdrowię go...”