To nasze kochanie

CorvusCorax

Przez czas zszargane,

przez żal rozmyte,

przez Boga niepamietane 


Łzami zroszone, bólem przeszyte,

przespane i przemilczane.

 

zmartwychwstale?
 

To nasze kochanie

 
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
CorvusCorax
CorvusCorax
Wiersz · 28 listopada 2017
anonim