27.11

Lucky Person

Bądź mi ptakiem,

którego skrzydła są tak duże,

że nie spadnę.

Bądź przestrzenią,

 w której spadam tylko

 na miękką stronę.

Będę jej wypełnieniem i

zawsze umyję ci skrzydła

do następnych lotów.

Silny się stanę

 na twoje słabości

 i poniosę

na pożyczonej od ciebie miłości

swoją narodzoną miłość

Lucky Person
Lucky Person
Wiersz · 1 grudnia 2017
anonim