rozgrzewka

Lucky Person

(stan live) - after

to żeśmy stworzyli przestrzeń

trójka Cigarets after sex

jest drineczek i samotność tłamsi

od pierdół mózg puchnie a na przemyślenia swiata

nie ma jakoś weny.

Dzień dobry raczej

teatr wypadł

nie z tą co włada a z tą co władać będzie

patrzę jak myśli

nic nie widać pod skorupą młodości

jest mądra, jak matka

i silna jak ja

Aktor był formie

monodram świetny

cisza publiki jak 

po złamanym życiu

bezsilnie krzyczała mu miłość

a teraz ta przestrzeń

pierdol się samotna chwilo

 

Lucky Person
Lucky Person
Wiersz · 1 grudnia 2017
anonim