dług

witka

 

odgłos kroków słowa

dochodzące jak napar

 

z wygrzebanych pod

śniegiem kłączy

 

odrastające z kwartałów

podłogi dwa patyki

 

Oceń ten tekst
witka
witka
Wiersz · 2 grudnia 2017
anonim
  • witka
    Niie wydaje mi się, że odczytałaś tekst po przeróbce,
    aczkolwiek pewność płytkiej zgryźliwości uzyskana.

    · Zgłoś · 6 lat temu
  • Anonimowy Użytkownik
    Beta
    Słowa w kroku
    jak dwa patyki
    z podłogi pod śniegiem

    Hm...no genialne
    Sama bym na to nie wpadła

    · Zgłoś · 6 lat temu
  • witka
    Jestem bardzo zobowiązany. Dziękuję bardzo.

    · Zgłoś · 6 lat temu
  • Mithril
    "napar z >klączy

    · Zgłoś · 6 lat temu