odgłos kroków słowa
dochodzące jak napar
z wygrzebanych pod
śniegiem kłączy
odrastające z kwartałów
podłogi dwa patyki
odgłos kroków słowa
dochodzące jak napar
z wygrzebanych pod
śniegiem kłączy
odrastające z kwartałów
podłogi dwa patyki
jak dwa patyki
z podłogi pod śniegiem
Hm...no genialne
Sama bym na to nie wpadła
aczkolwiek pewność płytkiej zgryźliwości uzyskana.