miłopust z cyklu hybrydy moje(TR)

Grzesiek z nick-ąd

pojednakwoli odchodzę

choć krwioobiegam jeszcze

by na twej nowej drodze

nie stać się brakpowietrzem


to nie do przypojęcia

tak nagle się odtulić

wciąż trzymam twoje zdjęcia

w kieszeni od koszuli


ale już coraz rzadziej

oglądam mimozamiast

czas kiedyś pozagładzi

nasze niedokochania


 

Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz · 2 grudnia 2017
anonim
  • Mithril
    "to nie do przypojęcia
    tak nagle się odtulić"

    · Zgłoś · 6 lat