tuluniaria z cyklu hybrydy moje

Grzesiek z nick-ąd

co dzień się witam z moim potworem

to taka moja frugastromania

gdy na ekranie trelewizora

uczy się ludzi geslerowania


 

tu trzeba zgrabnie posolopieprzyć

nie żeby zaraz grabiogarściami

tak żeby z wołów przypraw i wieprzy

scudaczyć małże z małżowinami


 

a zwykły człowiek na tę hybrydę

gapiowywala się czołonosem

jak babo zrobisz taką ohydę

to ciebie zdradzę z Jadźki bigosem


 

Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz · 3 grudnia 2017
anonim