Śmichu po cichu

Relewantna

Zmieszali ją z błotem
Wmówili, że to borowina

Trochę śmiesznie tak
Dziękować za okłady z kałuży

Wieczorami
Pękam, jednak nie ze śmiechu

Relewantna
Relewantna
Wiersz · 9 grudnia 2017
anonim