Łez teren

Relewantna

Lecą łzy 
Tak jakoś nie po kolei 

Najpierw dziesiąta, 
Setna, Dwudziesta 
I dopiero pierwsza 

Słońce osusza 
Tylko co drugą 

Reszta spływa 
Na zwilżone usta

Relewantna
Relewantna
Wiersz · 10 grudnia 2017
anonim