John Doe
pacjent przypięty pasami do łóżka
w zakładzie dla obłąkanych
bezimienny protagonista
podobny do bohatera Planescape: Torment
wielokrotnie zabijany i wskrzeszany
w sferach piekielnych
odporny jest na trucizny diagnoza brzmi
zespół Cotarda „mówi że oddycha i je
ale jest martwy”
Od lat gnije w ziemi a nocą uaktywnia się
lykanotropia i wyje do księżyca
w grobie związany łańcuchami i kłódkami
za to że upuścił niemowlę
na twardą podłogę i ono nie przeżyło
za dziesiątki innych występków
włącznie ze spaniem na kartonach
jedzeniem odpadków i piciem co dnia
aż do delirycznych zwidów
on zapewne nie oglądał Meryl Streep
i Jacka Nicholsona chwastów
"John Doe
pacjent przypięty pasami do łóżka w zakładzie dla obłąkanych
bezimienny protagonista podobny do bohatera Planescape:
Torment wielokrotnie zabijany i wskrzeszany
w sferach piekielnych odporny jest na trucizny
diagnoza brzmi
zespół Cotarda „mówi że oddycha i je ale jest martwy” Od lat
gnije w ziemi a nocą uaktywnia się lykanotropia i wyje do
księżyca w grobie związany łańcuchami i kłódkami
za to
że upuścił niemowlę na twardą podłogę i ono nie przeżyło
za dziesiątki innych występków włącznie ze spaniem na
kartonach
jedzeniem odpadków i piciem co dnia
aż do delirycznych zwidów on
zapewne nie oglądał Meryl Streep
i Jacka Nicholsona chwastów"