Chwasty

abc

John Doe

pacjent przypięty pasami do łóżka

w zakładzie dla obłąkanych

bezimienny protagonista

podobny do bohatera Planescape: Torment

wielokrotnie zabijany i wskrzeszany

w sferach piekielnych

odporny jest na trucizny diagnoza brzmi

zespół Cotarda „mówi że oddycha i je

ale jest martwy”

Od lat gnije w ziemi a nocą uaktywnia się

lykanotropia i wyje do księżyca

w grobie związany łańcuchami i kłódkami

za to że upuścił niemowlę

na twardą podłogę i ono nie przeżyło

za dziesiątki innych występków

włącznie ze spaniem na kartonach

jedzeniem odpadków i piciem co dnia

aż do delirycznych zwidów

on zapewne nie oglądał Meryl Streep

i Jacka Nicholsona chwastów

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 3 głosy
abc
abc
Wiersz · 12 grudnia 2017
anonim
  • Mithril
    ...a gdyby:

    "John Doe
    pacjent przypięty pasami do łóżka w zakładzie dla obłąkanych
    bezimienny protagonista podobny do bohatera Planescape:

    Torment wielokrotnie zabijany i wskrzeszany
    w sferach piekielnych odporny jest na trucizny
    diagnoza brzmi
    zespół Cotarda „mówi że oddycha i je ale jest martwy” Od lat
    gnije w ziemi a nocą uaktywnia się lykanotropia i wyje do
    księżyca w grobie związany łańcuchami i kłódkami
    za to

    że upuścił niemowlę na twardą podłogę i ono nie przeżyło
    za dziesiątki innych występków włącznie ze spaniem na
    kartonach

    jedzeniem odpadków i piciem co dnia
    aż do delirycznych zwidów on
    zapewne nie oglądał Meryl Streep
    i Jacka Nicholsona chwastów"

    · Zgłoś · 6 lat temu