ogłoszenie drobne

Lucky Person

poszukiwane jest szczęście

w wydaniu właściwym dla adresata

uszyte na miarę 

 

najlepiej żeby było trwałe

nie zdjęte z nikogo

poważnie zainteresowane

 

czeka na nie ciało

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Lucky Person
Lucky Person
Wiersz · 16 grudnia 2017
anonim