Wszystkie karty na stole
likier furii zalewa myśli
żyły są zbyt szczelne
podświadomość szuka ujścia
ścieram szkliwo z uzębienia
jeszcze jeden kieliszek likieru
i możemy od nowa tasować karty
więcej na:
www.katowicki-pierrot.blogspot.com
2. likier furii zalewa myśli
3. żyły są zbyt szczelne
4. podświadomość szuka ujścia
5. ścieram szkliwo z uzębienia
6. jeszcze jeden kieliszek likieru
7. i możemy od nowa tasować karty"
...spis nazw w "menu" z dworcowego baru