Literatura

Piętnaście liter (wiersz)

Witold Szwedkowski

 

ABCDEFGHIJKLMNO

 

         I

              N

A

  C

         I

     E

            L

         I

     E

_______________

9+6

10+5

+ Ę, P, R, Ś, (2xT)

+ A, C, (2xE), (3xI), L, N

- B, D, F, G, H, J, K, O

PIĘTNAŚCIELITER

 

(Dąbrowa Górnicza, Techniczne Zakłady Naukowe, 17.12.17)

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 21 grudnia 2017 (historia)

Inne teksty autora

Słowiański przykuc
Witold Szwedkowski
SOR
Witold Szwedkowski
=
Witold Szwedkowski
Żąda dostępu do morza
Witold Szwedkowski
Mentoring
Witold Szwedkowski
Not so blue monday
Witold Szwedkowski
Maszynoznawstwo 2
Witold Szwedkowski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca