abstrakcja

bogna

jestem wolna

powiedziała
rzucając kobiecymi kolorami
nazbyt dobre płótno 

tak naprawdę nie miała nic do powiedzenia
nic nie namalowała 

nie wydaje mi się
że wie o tym 

bogna
bogna
Wiersz · 22 grudnia 2017
anonim