naiwny

Grzesiek z nick-ąd

nie będę składał życzeń

łańcuszków klepać nie chcę

oddam wam swoją ciszę

z miłości pełnym sercem


kto zechce to przytuli

i odda kiedy zechce

i wróci pod koszulę

miłości pełne serce


a jeśli w wierze śmiałej

oddacie w inne ręce

cóż po to właśnie miałem

miłości pełne serce


 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 4 głosy
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz · 22 grudnia 2017
anonim