Powrót z gwiazd

Konrad Koper

Gdy wracam z gwiazd,

przelatuję w pobliżu Pierścieni Saturna.

Są one znakiem.

W pobliżu mieszkają Władcy Kosmosu.

Niedługo doświadczą wszyscy magii czasu.

 

 

Oceń ten tekst
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 30 grudnia 2017
anonim