Wyruszyłem we właściwym kierunku.
Idąc do celu, przemierzałem lądy i morza.
Przed sobą mam wiele przeszkód.
Nie wiem ile.
Będąc w pobliżu kolejnego morza,
przechodziłem przez miasto,
w którym panuje miłość.
Zatrzymałem się.
Mieszkają tam podobni, liczni podróżnicy.