rusalka i skowronek

Prymityw,Liryk

na wielkim debie stoje ja
ogladam znow twe cialo
w pieniesta wode zanurzasz je
co bylo to sie stalo
rozgladasz sie
czy jestem tu?
czy patrze znow na ciebie?
zniknalem wnet
juz lece w dal
szybuje juz po niebie
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 14 głosów
Prymityw,Liryk
Prymityw,Liryk
Wiersz · 11 marca 2000
anonim