Taniec

Konrad Koper

Obracam się na pięcie.

Patrzę : przed siebie, w bok,

 do tyłu, w bok i znów przed siebie…

Do tańca gra życie.

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 2 głosy
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 30 grudnia 2017
anonim