inny ląd

slavic player

na nowej kartce gdzie my po raz wieczny

dzieło się jawi zbyt mocno konkretnie

a jazon mówi o runie lecz złotym

 

i już dociera!!! że znów trzeba płynąć

ale tym razem za granicę mowy

by w końcu poznać prawdziwy synonim

slavic player
slavic player
Wiersz · 2 stycznia 2018
anonim