Bezbronny wobec sytuacji
Transparentny mimochodem
Wpadam w szał gdy niespodziewana
Iskra rozpala żar emocji
Guru sam sobie
Stąd podatny na wszelakie błędy
Do tej samej rzeki wchodzę
Mimo zapewnień i gotowości bojowej
Ego w górach wyobraźni
Otoczony przez wroga inności
Szukam drogi na skróty
Przez pola minowe myśli
Wybucham na każde zawołanie
I uzbrajam kolejne miny
Pod własne oczekiwania
Pola minowe
KadDarek
KadDarek
Wiersz
·
3 stycznia 2018