in use

Jakub Zoltowski

uzywam zycia

zbawiam sie

zazywam narkotyku

 

odlatuje 

 

zbawiam swiat

zazywam

 

narkotyku

Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 4 stycznia 2018
anonim
  • Mithril
    "in use (wiersz)
    Jakub Zoltowski
    uzywam zycia

    zbawiam sie

    zazywam narkotyku



    odlatuje



    zbawiam swiat

    zazywam



    narkotyku"


    ...pozadiakrytyczna rewelacja - to raczej sms

    · Zgłoś · 6 lat