Samotność w bieli

Artur Senekowski

 

widzę światło 

w twoim oknie

przecież wiem

że tam jesteś

słyszę za ścianą telewizor

oglądasz serial

SAMOTNE SERCE

nowela

która nie ma końca

 

proszę nie pukać

dzwonek jest zepsuty 

Artur Senekowski
Artur Senekowski
Wiersz · 4 stycznia 2018