Zmęczenie

KadDarek

W ciszę
W słowa trwałość
W inne znaczenie
Cokolwiek było
Zmienia sens
Co dalej z nami
Spytałaś
Kto wie
Kto wie
Zaszeleściły porwane listy
Na chwilę
Przed spaleniem
Przerwane w pół zdania
Wyrzutów sumienia

KadDarek
KadDarek
Wiersz · 4 stycznia 2018
anonim