nauczanie wstępne

Grzesiek z nick-ąd

gdybym mógł się przejść do szkoły

w której syn państwa Hitlerów

pokonuje klasy z mozołem

dzieląc ludzi przez zero


z nadzieją że nie otruję

nauczyłbym wiary najpierwszej

że ludzi się nie odejmuje

innym ludziom od serca


 


 

 

Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz · 6 stycznia 2018
anonim