gadanina

Robert noszczyk

tyle niedopytanych słów

milczenie miało być złotem

nie zrozumiałaś nigdy

nigdy się nie oddałaś

przez niedokończonych wątków tysiące

Robert noszczyk
Robert noszczyk
Wiersz · 6 stycznia 2018
anonim
Usunięto 1 komentarz