The timetable

Jakub Zoltowski

słuchaj  

 

wiem

 

nie lubisz sluchac 

 

ale to wazne

 

nie 

 

nie jest juz tak jak kiedys 

 

jestem sam

 

i potrzebuje pomocy

 

 

robie sie coraz starszy

 

i nie zatrzymam czasu

 

 

 

a milo by byc czasem wysłuchanym

Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 6 stycznia 2018
anonim