Jakiś film
Szermierka na słowa
Ktoś kogoś za coś
Chwile przegania
Lodówka pełna
Może użyczy wrażenia
Napełnienia
Przekąska łyk
Kolejny zabójczy strzał
Na ekranie
W środku cicha rozmowa
Ja i tylko ja
A Ty bez słowa
Nawet to co napisane
Nie uśpi gdy jesteś taka daleka
Chciałbym Cię znaleźć od nowa
Od nowa
KadDarek
KadDarek
Wiersz
·
6 stycznia 2018