powrot antychrysta

Jakub Zoltowski

Jestem diabłem

 

chcę dać ci rękę

uratować

na pożegnanie

podobno warto

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 1 głos
Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 6 stycznia 2018
anonim