Obca

verann

Przykładając swoją pierś

do moich

spragnionych miłości ust

Poiłaś mnie

mlekiem

lecz nie matczynym

a spitym pogardą

i egocentryzmem

verann
verann
Wiersz · 7 stycznia 2018
anonim
  • Mithril
    "a spitym pogardą
    i egocentryzmem".....................finał jest alogiczny

    · Zgłoś · 6 lat